Patrocina:

MOBILE WORLD CONGRESS 2015

Microsoft anuncia el Lumia 640, un mòbil de gamma mitjana actualitzable a Windows 10

La firma també llançarà un teclat Bluetooth plegable per a mòbils

1
Es llegeix en minuts
JOSEP M. BERENGUERAS / BARCELONA

Microsoft ha donat a conèixer avui en la primera jornada del Mobile World Congress 2015 el Lumia 640, un mòbil de gamma mitjana que arriba en dues mides i que serà actualitzable a Windows 10.

Tots dos estaran equipats amb un processador de quatre nuclis a 1.2 GHz, amb 1 GB de RAM. No obstant, el model 640 tindrà una càmera de fotos de vuit megapíxels, bateria de 2.5000 mAh i pantalla de cinc polzades, mentre que el Lumia 640 XL tindrà pantalla de 5,7 polzades, càmera de 13 megapíxels i bateria de 3.000 mAh.

Els mòbils, que sortiran a la venda a l'abril, es presentaran en versió amb 4G i sense. En el cas del 640, costarà 139 euros el model 3G i 150 el 4G, mentre que el model XL costarà 189 i 219 euros, respectivament.

Els telèfons incorporaran Windows 8.1, però seran actualitzables a Windows 10 quan surti al mercat.

Notícies relacionades

El sistema operatiu de Microsoft ha sigut protagonista també de la presentació, en què el vicepresident de mòbils de la firma, Stephen Elop, ha assegurat que busquen que es converteixi en el centre dels diferents dispositius: tauletes, mòbils, ordinadors... Així, en la presentació s'ha mostrat la sincronització dels diferents dispositius i novetats en la missatgeria (que integra Skype) i els mapes (resultats d'una mateixa recerca en tots els dispositius al mateix temps).

La companyia de Redmond també ha donat a conèixer un teclat portàtil Bluetooth plegable (per la meitat).