Innovació bevible

Raw Super Drink porta les seves begudes isotòniques ecològiques a França i Holanda

La 'start-up' de Sant Boi preveu tancar abans d'acabar l'any l'entrada en el seu accionariat d'un futbolista d'elit i dos jugadors d'E-Sports

raw

raw

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto

El fabricant de la primera beguda isotònica al mercat amb certificat de 100% ecològica i vegana, Raw Super Drink, ha començat a distribuir aquest juliol a França i Holanda. Així ho ha comunicat a EL PERIÓDICO un dels seus fundadors, Rubén González, que afegeix que abans de finalitzar l’any preveuen arribar a Sud-àfrica i algun país de Llatinoamèrica, per confirmar. La 'start-up' de Sant Boi es troba en ple procés d’expansió i a partir de setembre espera poder confirmar l’entrada al seu accionariat d’un futbolista d’elit i dos jugadors professionals d’E-Sports, per dotar de capital i prestigi la marca.

Notícies relacionades

"La producció es realitza a Àustria i l’aigua utilitzada prové d’un brollador de la més alta qualitat, coneguda per ser una de les reserves naturals d’aigua més grans del món", explica González. La seva intenció és fer-se un lloc en el mercat diferenciant-se de les marques que inclouen sucres o sals minerals artificials als seus productes.

L’altra via per donar a conèixer la seva marca és a través dels esportistes d’elit, tal com remarca González, després de la seva experiència en una empresa comercialitzadora de begudes energètiques. El pilot de MotoGP Aleix Espargaró és un dels actuals propietaris d’aquesta ‘start-up’.