Salut digital

Mediktor s'alia amb Mapfre i s'integra a Saba

La 'start-up' farà la primera avaluació de símptomes a la plataforma de la companyia d'assegurances

cristian 1

cristian 1

1
Es llegeix en minuts
Guillem Tapia

Mediktor, la companyia especialitzada en diagnòstics ‘online’, ha tancat un acord amb Mapfre per integrar-se a Saba, la seva plataforma digital de serveis de salut. La ‘start-up’ fundada i dirigida per Cristian Pascual serà l’encarregada d’oferir el serveid’avaluació de símptomes dins de l’aplicació. La seva funció serà determinar el nivell d’atenció més adequat per al pacient i derivar-lo a l’especialitat mèdica més adequada basant-se en el prediagnòstic.

Notícies relacionades

“L’acord amb Mapfre és una altra demostració que podem solucionar d’una manera eficient el primer pas de la sanitat”,valora Cristian Pascual. L’emprenedor defensa que Mediktor és una eina eficaç per combatre la denominada “cibercondria” i l’autoavaluació de símptomes a través d’internet i, a més, suposa un estalvi de temps als pacients, que en molts casos poden evitar haver de visitar el seu metge de capçalera.

El mes d’octubre passat, Mediktor va tancar una ronda de 3 milions d’euros per a, entre altres coses, començar a operar al mercat nord-americà.