EXPANSIÓ

La companyia danesa de robots OnRobot obre oficina a Barcelona

La firma desenvolupa tecnologies d'agafament i detecció per als braços robotitzats

on-robot-grippers-for-collaborative-cobots2

on-robot-grippers-for-collaborative-cobots2

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La companyia de tecnologies per a robots col·laboratius OnRobot, amb seu a Dinamarca, ha triat Barcelona com a base d’operacions per a la regió del sud d’Europa (Espanya, França, Itàlia, Turquia, Portugal, Grècia i Malta), l’Orient Mitjà i l’Àfrica. 

La companyia ha inaugurat una oficina situada al passeig de Garcia Fària, la principal comesa del qual serà comercial. L’oficina, segons fonts de l’empresa, compte amb un equip format per tres persones, "si bé s’espera duplicar aquest número en els pròxims mesos", han afegit les mateixes fonts.

L’oficina  de Barcelona és la setena que OnRobot obre en menys d’un any i serà el centre neuràlgic d’operacions de la firma per a aquests mercats. D’aquesta manera, Espanya es converteix en el segon país europeu en el qual la companyia danesa, fundada el 2015, desplega operacions dins de la seva estratègia d’expansió internacional, segons ha informat en un comunicat.

Notícies relacionades

OnRobot desenvolupa tecnologies d’agafament i detecció per als braços robotitzats que s’utilitzen en processos industrials com ara la fabricació de productes electrònics o cadenes de subministrament automotriu.

L’empresa, amb seu a Odense (Dinamarca), també té oficines a Alemanya, la Xina, Malàisia i Hongria. El desenvolupament de producte es du a terme des dels centres de Dinamarca, Budapest i els EUA.

Temes:

Startups Robots