'CROWDFUNDING'

Mowoot obre una ronda d'inversió de 400.000 euros

La firma ha dissenyat un dispositiu mèdic per combatre el restrenyiment crònic

zentauroepp36146948 barcelona   2016  11 03  economia   encuentro con mowoot  qu190206125436

zentauroepp36146948 barcelona 2016 11 03 economia encuentro con mowoot qu190206125436 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La companyia de 'medtech' Mowoot, especialitzada en el disseny i la venda de dispositius mèdics per combatre el restrenyiment crònicrestrenyiment crònic, ha iniciat una ronda de finançament de 400.000 euros a través de la campanya de ‘crowdfunding’ a Capital Cell

A la ronda ja s’ha sumat amb 50.000 euros la firma consultora Génesis Biomed, dedicada a proveir serveis a 'spin-offs' i 'start-ups’, emprenedors i centres de recerca en el sector biomèdic, a través del seu vehicle d’inversió en capital risc Génesis Ventures.

La companyia s’ha fixat com a objectiu aconseguir l’esmentada xifra per a la seva ronda pont durant les pròximes setmanes amb aportacions mínimes de 500 euros abans d’obtenir una ronda de finançament Sèrie A amb grans fons d’inversió capital risc internacionals a finals del 2019. Durant quatre anys des de la seva creació el 2014, la companyia ja ha recaptat més de 2,2 milions d’euros d’inversió, la majoria en fons públics no dilutius.

Notícies relacionades

El doctor Markus Wilhelms, soci cofundador i conseller delegat de Mowoot, destaca que "amb els fons aconseguits en aquesta ronda pont de finançament, Mowoot té per objectiu consolidar la seva expansió a Europa i completar la certificació de la Federal Drug Administration (FDA) nord-americana, mentre es negocien acords internacionals de distribució i llicencia".

"Fundada a Barcelona, Mowoot ha creat la primera solució no farmacològica ni invasiva, i sense els efectes secundaris de les solucions convencionals, per al tractament del restrenyiment crònic de forma fisiològica. Es tracta d’un cinturó sense components elèctrics que, connectat a un dispositiu tecnològic de sobretaula, expandeix i contreu l’intestí gruixut. En aquest temps des de la seva fundació, la companyia ha passat de tenir una idea a comercialitzar un producte que, entre altres fites, està a punt d’entrar per recepta en la sanitat pública alemanya", ha destacat l’empresa en una nota.

Temes:

Startups