OPERACIÓ

Nanusens tanca una ronda de finançament d'un milió d'euros

Hi han participat el fons Inveready i 785 inversors privats més a través de Crowdcube

nanusens equipo

nanusens equipo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresa de nanotecnologia Nanusens ha tancat una ronda de finançament de més d’un milió d’euros a través de la plataforma Crowdcube, en la qual han participat el fons Inveready i 785 inversors privats més.

Es tracta de la cinquena ampliació de capital que fa la companyia, que també compta amb Caixa Capital Risc i Dieco Capital en el seu accionariat.

Nanusens és una empresa tecnològica dedicada al desenvolupament de xips amb micromecanismes per a telèfons mòbils fundada a Barcelona el 2014 i dirigida per Josep Montanyà, Daniel Fernández Marc Llamas.

L’empresa compta actualment amb un equip de nou persones, i les seves oficines i el seu laboratori es troben al Parc Tecnològic del Vallès (Barcelona).

Els enginyers de Nanusens han desenvolupat un innovador procés de fabricació de nanosensors per a mòbils que redueix els costos de producció i escurça fins a un 85% els costos de fabricació.

La companyia preveu finalitzar la producció del seu primer microxip a començaments de l’any que ve i es troba en "avançades converses" amb potencials clients xinesos per treure’l al mercat l’any que ve.

Notícies relacionades

Nanusens té previst obrir una oficina a Londres aquest any i l’any que ve, desembarcar a la Xina.

Segons la firma, al món es venen anualment 2.800 milions de terminals, el mercat dels xips amb micro i nanomecanismes registra un creixement anual del 12% i el sector mou uns 40.000 milions de dòlars cada any. 

Temes:

Startups