Amb resultats visibles

Una pell radiant per Nadal

  • Blauceldona presenta ‘Total Repair’, un innovador tractament facial amb un enfocament global que, atenent les característiques generals de la pell, uneix cromoteràpia, nebulització, pílings d’última generació i actius específics intensius

Una pell radiant per Nadal
3
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Envelliment, ulleres, claredat de la pell, lluminositat, flacciditat, taques, hiperpigmentacions, melasma, acne, cicatrius... ¿És possible que un tractament ofereixi tants resultats?, ¿i que recuperi el millor aspecte de la pell per lluir radiant aquestes festes? Sí, es diu ‘Total Repair’ i és l’última incorporació del centre de bellesa Blauceldona. Es tracta d’un tractament amb un enfocament global que, atenent les característiques generals de la pell, uneix cromoteràpia, nebulització, pílings d’última generació i actius específics intensius que, en conjunt, exerceixen una acció d’alta reparació i reequilibri a la pell del rostre, coll i escot en pocs dies.

«El ritme de vida actual, frenètic i demandant que portem, ens porta a voler més resultats, però en menor temps per arribar a tot. Especialment, abans de les festes, les dates en les quals volem mostrar la nostra millor imatge, i a les quals, no obstant, arribem amb múltiples signes de cansament, falta de vitalitat i signes d’envelliment acusats. És per això que ‘Total Repair’ és la resposta quan volem resultats visibles sense renunciar al relax, ja que l’estrès propi d’aquells dies ens fa mereixedors d’un moment així. És un tractament ideal per a tota mena de persones i pells ja que, depenent de les seves necessitats particulars es personalitza per a una reparació i reequilibri bàsic per a la seva salut i bellesa, ideal una setmana abans de les grans ocasions», explica Silvia Oliete, directora del centre d’estètica Blauceldona.

‘Total Repair’ compta amb un dispositiu professional, estrella en aquest tractament, que combina cromoteràpia amb un nebulitzador que potencia els efectes de l’aplicació de llum polsada intensa, i el còctel d’actius d’aplicació tòpica adequat segons les necessitats de la pell.

Protocol ‘Total Repair’: 1. Es netegen rostre, coll i escot amb una exquisida llet netejadora d’acció calmant i descongestiva rica en camamilla i es tonifica i regula el seu pH amb un tònic actiu a base d’àloe vera, rosa, camamilla, taronja i al·lantoïna. Seguidament, es desgreixa la pell amb una solució d’àcid salicílic suau.

2. Com a primer pas del tractament, s’apliquen diverses capes d’un exclusiu píling d’última generació desenvolupats per MCCM, a base de peròxid d’hidrogen, amb una concentració del 0,5%. Aquesta nova fórmula permet arribar a capes profundes de la pell sense els inconvenients d’altres actius, amb menor irritació i sense la necessitat de ser neutralitzats. A més, aquest píling es veu complementat per actius específics, com un amb un 20% d’Alpha arbunita per a pells joves, citrines i apagades, o bé una altra combinació amb un 33% d’àcid kòjic que tracta els signes visibles de l’envelliment.3. A continuació, es col·loca el dispositiu sobre el rostre que nebulitza sobre la pell actius específics a una temperatura adaptada a l’acció adequada que es vol aconseguir, combinada amb cromoteràpia igualment adaptada durant 20 minuts.

ANTIAGING: Per a un tractament antienvelliment, refermant i cicatrizador a base de Chondrotin Mesoplus, Argireline i DMAE.

• LLUMINOSITAT: Per a l’aclariment de la pell, recuperar la lluminositat i tractar les taques resultants de lesions i/o cicatrius, a base de Glutathione, Vit C, B Complex i DNA.

• ULLERES: Tractament del melasma, taques de l’edat i ulleres a base de Melanout, Tranexamicum i Vits A, E i C.

ANTIACNE: Per al tractament de l’acne gràcies a l’acció combinada intensiva del Biotin Hidrixin, Oligoelements i vitamines A, E i C.

Notícies relacionades

4. Una vegada acabada la teràpia, s’aplica un vel epidèrmic per segellar els actius i procurar màxima hidratació.

5. Es finalitza amb l’aplicació d’un sèrum concentrat en àcid hialurònic i vitamina C, i una crema amb protector solar 50.

Temes:

Nadal