ESTÈTICA EN ALÇA

Cinc tendències en manicura que arrasen (i ho continuaran fent a la tardor)

  • Des dels centres Good Nails by Raffel Pagès ens descobreixen quins són els dissenys d’ungles més desitjats: des dels més atrevits i plens de color fins a estils tremendament minimalistes

Good Nails by Raffel Pages

Good Nails by Raffel Pages

3
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Aquestes cinc tendències en manicura han arribat per quedar-se els pròxims mesos:

1– Manicura francesa a tot color: ¿Qui ens havia de dir que el clàssic entre els clàssics al parlar d’ungles recobraria tant protagonisme? La manicura francesa, que després de ser epítom de l’elegància va quedar uns anys en l’oblit, és una de les tendències més sol·licitades als centres Good Nails by Raffel Pagès. Això sí, ara es porta versionada, ja que manté el disseny clàssic, però la mitja lluna superior que abans era blanca, ara és de color. I no té límits, ja que funciona en tons fluor, pastís, fins i tot amb estampats, que es combinen amb un to ‘nude’ molt natural a la resta de l’ungla. Quant a formes, la manicura francesa és un comodí, ja que queda perfecta en ungles llargues i ovalades, en quadrades i també és un dels estils favorits per a les curtes.

2– ‘Tie-dye’: El color degradat, que ens trasllada als anys 60 i els 90 s’ha colat entre les propostes més desitjades. El seu èxit a les passarel·les, on el van imposar Dior, Alberta Ferreti i Sportmax, entre d’altres, i posteriorment a l’‘street style’, auguren que a la tardor continuarà sent protagonista. La versatilitat del seu disseny, que admet degradacions en totes les gammes de color i alternatives més discretes com decorar només una ungla, suma punts perquè triomfi en qualsevol època de l’any.

3– Dissenys minimalistes: L’estil minimalista ha aconseguit que fins i tot les més reticents caiguin rendides al ‘nail art’, l’art de decorar les ungles. Entre aquests dissenys destaquen els de formes geomètriques com cubs, triangles, tauler de dames, jocs de línies i els puntets, que solen dibuixar-se a prop de la cutícula; o amb dibuixos com estrelles, cors i fulles, que adornen una o diverses ungles. En aquests casos, la millor font d’inspiració és Instagram.

Notícies relacionades

4– ‘Baby boomer’: Hi ha una generació de les persones nascudes entre 1946 i 1964 que es denomina igual que aquest corrent de moda. En aquella època, els esmalts roses i blancs, que eren el que més s’utilitzaven per a aquest disseny, eren els més comuns. Per això, alguns experts troben allà la clau del nom. En qualsevol cas, ‘baby boomer’, que es pot fer en acrílic o en natural, es considera una variació de la manicura francesa. En la seva versió original, la més clàssica i discreta, es combina un to ‘nude’ o rosa amb el blanc mitjançant un suau degradat. A Good Nails by Raffel Pages també aposten per alternatives més innovadores difuminant tons pastel, així com groc, blanc i taronja.

5– ‘Mani-choc’: Els qui prefereixin una manicura llisa, monocolor i senzilla, trobaran al ventall dels marrons una solució encertada. A l’estiu resulta perfecta per ressaltar la pell bronzejada. I a la tardor serà el millor accessori dels estilismes amb gavardines i botes de cuir. De fet, les col·leccions de maquillatge més destacades han inclòs aquest esmalt d’inspiració dels noranta com una de les seves apostes més elegants per a la temporada tardor-hivern. ¿Penses que és avorrit? Res més lluny de la realitat. Ja que et dona la possibilitat de triar des de la xocolata intensa fins als diferents caobes passant pel cafè amb llet i la gamma dels beixos.

Temes:

Moda Tendències