SENSE AGULLES

Cosmètica amb efecte bòtox

Per lluir una pell més jove i lluminosa, Maystar proposa Sinergy Lift, un complet tractament per al rostre i el coll, que entre els seus ingredients destaca el tripèptid d’escurçó

Cosmètica amb efecte bòtox
1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Maystar presenta la seva línia antiedat Synergy Lift, que proporciona un efecte bòtox immediat i durador. Des de la primera aplicació, els principis actius de nova generació allisen, redueixen les arrugues i les línies d’expressió, deixant la pell més ferma i lluminosa.

Entre els ingredients d’aquesta gamma que es compon de sis cosmètics, destaca el tripèptid d’escurçó, que imita l’efecte de la proteïna del verí d’escurçó responsable del bloqueig neuromuscular. El seu efecte adorm les arrugues i allisa la superfície de la pell.

Notícies relacionades

Un altre dels components a destacar és l’àcid hialurònic, un potent reconstituent, que a més d’hidratar en profunditat, repara la pell i lluita contra els signes visibles de l’envelliment, com línies d’expressió i arrugues.

Finalment, l’Al·lantoïna  és un ingredient actiu per a la pell amb propietats queratolítiques, humectants, calmants i antiirritants; promou la renovació de les cèl·lules de l’epidermis i accelera la cicatrització.