06 d’abr 2020

Anar al contingut

FACCIONS IRRECONEIXIBLES

Aquesta és la nova cara d'Antonia San Juan

Per lluitar contra el pas del temps, l'actriu s'ha sotmès a uns retocs estètics pels quals ha pagat 14.000 euros

El Periódico

Aquesta és la nova cara d'Antonia San Juan

Fa unes quantes setmanes es va celebrar la 29a edició dels Premis de la Unió d’Actors i Actrius i Antonia San Juan va reaparèixer davant dels mitjans amb el rostre notablement canviat. A més del seu canvi de ‘look’ amb una llarga cabellera llisa, l’actriu, de 58 anys, va sorprendre amb un rostre irreconeixible, sense arrugues, amb un nas afilat i uns pòmuls tremendament prominents. En definitiva, unes faccions que no tenen res a veure amb les que tenia fa tan sols uns mesos. 

  
 
  

 Separarnos se me hacía cada vez más complicado. Buscamos todos los medios para estar juntos , para por fin levantarme a su lado y dormir con el ,todas las noches que nos fueran posibles. M , había sido el encargado de guardar nuestra primeras entradas al teatro , el guion original de la primera obra firmada por los actores, de la primera cena en la mesa del amor ,del “De María”de Callao, de las gafas rojas de urgencia que compró en el Tiger para que pudiera leer y así presentar los premios M .Hasta los premios empezaban por su nombre . Premios M de arte contemporáneo . M era un regalo , el premio que completaba un año donde había sido nominada a los @premiosferoz a @uniondeactores ,al éxito en el teatro , a hija predilecta de GC y a tantos reconocimientos ... Por fin alguien me acompañaba , alguien a quien dedicar mis éxitos . Yo había ganado el premio . M����

 

Una publicació compartida d’Antonia San Juan   (@antonia_san_juan) el 

 

Segons revela el portal ‘Jaleos’, no és la primera vegada que la intèrpret de ‘La que se avecina’ passa per la consulta del cirurgià estètic. En aquesta ocasió s’hauria sotmès a una rinoplàstia, a més de posar-se una mica de bòtox, per «endolcir el rostre», el front, les celles, i les potes de gall, per aconseguir una mirada més àmplia i una notable reducció d’arrugues.

Aquest portal diu que l’actriu s’ha fet un lífting facial que va complementar amb un tractament d’àcid hialurònic per «rebolcar volums» a la zona mitjana del rostre. Una suma de tècniques per lluitar contra el pas del temps en les quals l’artista hauria desemborsat uns 14.500 euros.

Divendres ja està allà trucant . Tot és felicitat ����

Una publicació compartida d’Antonia San Juan   (@antonia_san_juan) el