FACCIONS IRRECONEIXIBLES

Aquesta és la nova cara d'Antonia San Juan

Per lluitar contra el pas del temps, l'actriu s'ha sotmès a uns retocs estètics pels quals ha pagat 14.000 euros

undefined52641326 gente combo antonia san juan200305181114

undefined52641326 gente combo antonia san juan200305181114

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa unes quantes setmanes es va celebrar la 29a edició dels Premis de la Unió d’Actors i Actrius i Antonia San Juan va reaparèixer davant dels mitjans amb el rostre notablement canviat. A més del seu canvi de ‘look’ amb una llarga cabellera llisa, l’actriu, de 58 anys, va sorprendre amb un rostre irreconeixible, sense arrugues, amb un nas afilat i uns pòmuls tremendament prominents. En definitiva, unes faccions que no tenen res a veure amb les que tenia fa tan sols uns mesos. 

 

Notícies relacionades

Segons revela el portal ‘Jaleos’, no és la primera vegada que la intèrpret de ‘La que se avecina’ passa per la consulta del cirurgià estètic. En aquesta ocasió s’hauria sotmès a una rinoplàstia, a més de posar-se una mica de bòtox, per «endolcir el rostre», el front, les celles, i les potes de gall, per aconseguir una mirada més àmplia i una notable reducció d’arrugues.

Aquest portal diu que l’actriu s’ha fet un lífting facial que va complementar amb un tractament d’àcid hialurònic per «rebolcar volums» a la zona mitjana del rostre. Una suma de tècniques per lluitar contra el pas del temps en les quals l’artista hauria desemborsat uns 14.500 euros.