COL·LAGEN HIDROLITZAT I CÚRCUMA

Articulacions i músculs en forma

Laboratoris Arkopharma presenten la nova fórmula Arkoflex Dolexpert, que prevé les molèsties articulars i la pèrdua de fermesa cutània

undefined50970944 gente  arkoflex dolexpert   mucho m s que col geno191118204444

undefined50970944 gente arkoflex dolexpert mucho m s que col geno191118204444

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Segons un recent estudi de la Fundació Internacional de l’artrosi, el 68% de la població més gran de 35 anys té dolor d’articulacions i, en concret, 7 de cada 10 dones té dolor articular a partir dels 35 anys.

Les articulacions dels genolls són les que més se’n ressenten (52%) i prop del 30% de la població ha vist afectada la seva vida laboral a causa del dolor articular i declaren un menor rendiment a la feina.

Està comprovat que l’edat és un factor de risc i afecta majoritàriament persones més grans de 60 anys. No obstant, determinats hàbits poden provocar que aparegui a edats més primerenques, entre els 40 i 50 anys. Les causes són diverses, com l’excés de pes, la falta d’exercici, les males actituds o la pràctica d’esports amb alt impacte com córrer o saltar.

 

Contra la pèrdua de fermesa cutània

La pràctica habitual d’esport és un dels factors que pot accelerar el desgast i en aquests casos, un suplement de col·lagen, que aporti elasticitat i estructura als teixits, és una opció aconsellable. Segons els especialistes, a partir dels 40 anys l’organisme produeix la meitat de col·lagen que en l’adolescència. Aquesta reducció pot provocar, entre altres coses, múltiples dolors i molèsties en les articulacions i músculs, així com una gran pèrdua de fermesa cutània i problemes de circulació.

Per evitar o prevenir aquesta sèrie de problemes, Laboratoris Arkopharma presenten la nova fórmula Arkoflex Dolexpert +, que conté col·lagen I i II, ja que aquesta proteïna, la més abundant del nostre cos, hauria de formar part de la nostra alimentació. No obstant, en ocasions la dieta resulta pobra en aquest nutrient, una proteïna d’origen exclusivament animal, que podem obtenir menjant carn i elaborats. El peix també és font de col·lagen, especialment la pell i els ossos.

A més de la dosi de col·lagen, aquest suplement conté cúrcuma, magnesi, manganès, àcid hialurònic, vitamina C, vitamina D3, Vitamina K2, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6 i vitamina B12, entre d’altres.

Notícies relacionades

Arkoflex Dolexpert + (de venda en farmàcies i parafarmàcies) es presenta en format de sobre amb gust de suc de taronja i està especialment indicat per a l’alleujament del dolor articular, la millora del moviment i també combat la flacciditat després de la pèrdua de pes, i millora l’aspecte de la pell.