CANVI D'ACTITUD

Homenatge a les dones de la generació 'Silver'

L'Oréal Paris i 'Vogue' col·laboren en un número especial per donar visibilitat a les dones de més de 50 anys

helen mirren vogue 21102019

helen mirren vogue 21102019

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

L’Oréal Paris, en el seu constant recolzament a totes les dones, vol retre un homenatge a les dones de més de 50 anys donant-los visibilitat d’una manera molt rellevant. Per a això, i en col·laboració amb ‘Vogue’ Espanya llancen un número especial realitzat per i per a

dones de més 50 anys, i que sortirà a la llum en la seva edició de novembre.

La companyia posa així de manifest el seu compromís per la diversitat i la inclusió, així com pel seu recolzament a l’expressió de la feminitat pròpia de cada dona al marge de la seva edat. Una visió compartida també per la revista ‘Vogue’.

Un estudi realitzat per l’esmentada marca, i titulat ‘L’edat perfecta’ recull els hàbits, sentiments i conviccions d’una generació que actualment representa 18,8 milions de persones (un 40% de la població) de les quals el 54% són dones. En l’estudi es posa de manifest que només l’1% de la població pensa que l’edat perfecta per sentir-se atractiva pot ser a partir dels 60 anys. Mentre que el 91% creu que en cal tenir menys de 40 per sentir-se a gust amb si mateix.

«Dones pioneres»

Notícies relacionades

«Aquesta generació de dones són pioneres d’un important canvi d’actitud i emocional: en primer lloc es preocupen per agradar-se a si mateixes i fer coses que a elles els omplen», ha declarat Estefanía Yagüez, directora de Consumer Insights a L’Oréal Espanya.

El número de la visibilitat està protagonitzat per dones de més de 50, dones que han viscut una autèntica revolució, entre elles destaca Helen Mirren, Jane Fonda, Aitana Sanchez-Gijón i Teresa Helbig, que apareixen a les pàgines interiors de la publicació. A més Mirren, com a ambaixadora de la marca, posa esplèndida per a la portada d’aquest número especial, convertint-se així en un clar exponent d’aquest moviment que desafia els estereotips.