SENSE TAQUES NI ARRUGUES

¿Com evitar la síndrome postvacacional a la pell?

Cosmeceutical Center recomana Intense Radiance Care, un tractament que hidrata en profunditat

undefined49843904 tratamiento intense radiance care  de cosmeceutical center190913193637

undefined49843904 tratamiento intense radiance care de cosmeceutical center190913193637

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Després de les vacances i haver abusat de l’exposició prolongada al sol, a l’aigua del mar i al clor de les piscines, la pell es ressent i pateix la síndrome postvacacional, per això es necessita una exhaustiva reparació.

Inmaculada Canterla, farmacèutica membre de la SEMAL, SEMCC i SEQC, explica per què és necessària una exhaustiva reparació: «l’operació tornada hauria de ser com un pla renove per començar el curs i enfrontar-nos de nou a la voràgine del dia a dia.

«És el moment de recórrer als tractaments mèdics (com les tecnologies basades en la radiofreqüència fraccionada) i els pílings per eliminar les taques o frenar l’envelliment. També és el moment de planificar un alt percentatge de principis actius renovadors per frenar el fotoenvelliment, com és el renitol», explica la professional.

Cosmeceutical Center, reconeguda clínica especialitzada en antiaging, recomana el seu protocol Intense Radiance Care (de Perris Skin Fitness) amb el qual es torna a la pell la lluminositat que ha perdut durant l’estiu i així eliminar les taques i fines arrugues que hagin pogut aparèixer.

Protocol en cabina

El Tractament Intense Radiance Care «és l’únic tractament amb un test clínic del protocol en cabina que demostra que després d’una hora de tractament la pell està més hidratada, més revitalitzada, amb un efecte lífting, una textura de la pell més fina, l’oval més redefinit, i les arrugues i línies més fines són menys visibles», apunta l’experta.

El protocol es divideix en tres parts:

1. Neteja profunda i anàlisi de la pell per part de l’expert de CC.

2. Exfoliació Skin Fitnes a base de pílings específics amb efecte lífting segons les necessitats de la pell (suau, mitjà i fort). Aquests pílings contenen actius microencapsulats. «La base d’aquest protocol és l’avançada tecnologia d’encapsulació dels actius que s’utilitzen: emulsió ultra fina i liposomes intensius que es preparen amb tecnologia d’alta pressió d’homogeneïtzació assolint dimensions en rang nanomètric», afirma.

3. Cura pre i probiòtica a base d’una hidratació profunda amb una màscara específica. Es realitza un massatge rejovenidor que ajuda a donar elasticitat a la pell i redefinir l’oval facial.

Notícies relacionades

Els resultats d’Intense Radiance Care són immediats i després del tractament la pell es veu més lluminosa, hidratada i rejovenida. S’il·lumina el rostre i gràcies al massatge específic s’afavoreix l’efecte d’elevació de l’oval facial.

És un tractament ideal per a tota mena de pells, ja que els actius elaborats pels Laboratoris de Perris Skin Fitness permeten personalitzar el tractament. Aquest protocol es pot realitzar una vegada al mes per mantenir els resultats, segons les necessitats de cada pell.