MENTIDA A LES XARXES

Susanna Griso denuncia haver sigut víctima de l'estafa

La presentadora alerta a Instagram que han suplantat la seva imatge per ser reclam d'una crema antiarrugues

zentauroepp37859228 susanna griso190212133155

zentauroepp37859228 susanna griso190212133155 / albertoroldan com

1
Es llegeix en minuts

Una vegada més, Susanna Griso ha alertat en el seu compte d’Instagram de l’estafa publicitària d’una crema antiarrugues. Al cartell promocional apareix la presentadora anunciant un tractament antiedat per al rostre. "Per enèsima vegada denuncio la meva utilització fraudulenta per a una campanya inventada. Sisplau, no us cregueu res, he perdut ja el compte de les campanyes falses a Facebook", ha escrit la periodista en el seu perfil de la xarxa social junt amb els ‘hashtags’  #estafa #falsa #fraude, per fer arribar el seu missatge a més seguidors.

Dieta miracle

En aquesta ocasió, es tracta d’una marca de cremes antiarrugues que assegura ser el secret més ben guardat de Griso per resistir-se amb èxit als inevitables estralls del pas del temps.

Notícies relacionades

No obstant, no és la primera vegada que s’enfronta a aquest tipus d’estafa per l’ús il·legal de la seva imatge. El mes de setembre passat la catalana va alertar que una companyia havia utilitzat la seva imatge per assegurar que si està prima és gràcies a l’ús dels seus productes.

Unes fotos retocades que la comparaven amb Kim Kardashian. "Al·lucino amb aquest tipus de campanyes que s’inventen dietes miraculoses que, segons expliquen, he seguit", va sentenciar llavors Griso. “Falsegen la veritat, falsejen el meu cos ambPhotoshopi a sobre diuen que m’inspiro en una talKardashian. Intento contactar amb l’empresa i és a la Xina. Impossible parar-ho. És la tercera vegada que em passa", es va queixar a través de la xarxa social.