UN DISSENY DE MARÍA ESCOTÉ

Mimi fascina amb un 'look' que canvia de color al ballar

La cantant va assistir amb Chenoa i Soraya Arnelas al plató d''El homiguero'

Les tres 'extriunfites' van acudir al programa per comentar la final de 'Tu cara me suena'

zentauroepp46852969 gente instagram el hormiguero190206210714

zentauroepp46852969 gente instagram el hormiguero190206210714

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

Lola Índigo, més coneguda com a Mimi, va sorprendre al platód’‘El homiguero’  amb un look que canvia de color al ballar. La intèrpret, que va assistir al programa de Pablo Motos juntament ambChenoa Soraya Arnelas, finalista de la setena edició de Tu cara me suena (Carlos Baute, la cantant María Villalón i l’actor Jordi Coll completen la llista d’aspirants al títol). 

Les tres ‘extriunfites’ van mostrar la seva faceta més divertida i van avançar alguns detalls de l’esperada final del ‘talent’ d’Antena 3, que se celebrarà el pròxim divendres.  El trio de cantants va disfrutar de valent amb les variades activitats que va proposar el presentador, però si alguna cosa va cridar l’atenció va ser el vestit de Mimi, que canvia de color al ballar, una proposta de la dissenyadora María Escoté, que exerceix de jurat del concurs Maestros de la costura, de TVE.

Efecte visual

Durant l’entrevista, la intèrpret es va convertir en el punt de mira al lluir dues peces de xarol en un to neó, mentre que les seves companyes van optar per un estilisme més discret. 

Notícies relacionades

El moment àlgid va arribar quan Lola Índigo es va aixecar i va començar a ballar mentre en el seu vestit hi apareixien colors i estampats, creant així un cridaner efecte visual. 

El secret del vestit és el mateix que s’utilitza en cine i televisió per crear els croma, una tècnica audiovisual que consisteix a extreure un color d’una imatge i reemplaçar-lo per un altre color, imatge o vídeo a través d’un ordinador. Així que realment no és la peça la que canvia de color, sinó que els colors s’hi incrusten digitalment.

Temes:

Chenoa