09 jul 2020

Anar al contingut

L'ACTRIU RECORRE AL TURBANT

Jada Pinkett pateix alopècia

L'esposa de Will Smith confessa en el seu programa Facebook Red Table Talk que s'està quedant calba

El Periódico

Jada Pinkett pateix alopècia

Jada Pinkett  ha confessat en el seu programa Facebook Red Table Talk que s’està quedant calba i que després de visitar diversos especialistes li han pronosticat alopècia.

La seva calvície, segons explica la mateixa actriu és el motiu pel qual últimament utilitza turbants en públic, una cosa que ja li havien preguntat els seus fans. Segons relata Pinkett, descobrir la seva malaltia va ser una cosa molt traumàtica: "Un dia estava a la dutxa i vaig notar que el cabell em queia quan em passava les mans pel cap", ha detallat.

Un mal menor

L’esposa de Will Smith ha revelat també que es va quedar "literalment tremolant de por". Ara la intèrpret llueix el cabell curt. I, tot i que pensa que la perspectiva de viure amb alopècia és "humiliant", ho assumeix perquè és un mal menor en comparació amb totes les coses que el "poder superior" li treu a la gent en la vida.

"M’inspiraré en la força de voluntat que tenen altres persones que estan passant per coses de veritat horribles, com el càncer o tenir un fill malalt. Veig com de valentes són cada dia i el cert és que em sento més acompanyada quan les prenc com a exemple", ha puntualitzat.

 
 
 

 Thank you to everyone who’s reached out after our last episode of @RedTableTalk ��✨

 

Una publicació compartida de  Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) el 

Temes: Will Smith