Sobrietat sobre la catifa vermella dels premis Tony 2014

Una gala en què va faltar color i en què va destacar més el glamur entre els homes que entre les dones

{mrocahost} hugh {jackman} {closes} the show {along} with the {w140609183303}

{mrocahost} hugh {jackman} {closes} the show {along} with the {w140609183303}
{mrocaactress} kate {mara} {arrives} for the american {theatre140609183427}
{mrocaactress} sophie {okonedo} {poses} {backstage} with {her} {to140609183344}
{mrocaactress} {karen} {ziemba} {arrives} for the american {thea140609183452}
{mrocaactress} {krystal} {joy} brown {arrives} for the {american140609183522}
{mrocanatasha} {katz} {poses} {backstage} with {her} tony {award} {f140609183631}
{mrocajlx88} new york united {states} 09 06 2014 {actr140609183600}
{mrocaactor} {daniel} {radcliffe} {arrives} with {girlfriend} {eri140609183506}

/

1
Es llegeix en minuts

La sobrietat va ser la nota a destacar a la catifa vermella de la 68a edició dels premis Tony del teatre, on per una vegada hi va haver més dosis de glamur entre els homes que entre les dones.

Una gala sense gaires sorpreses no només en l'elecció dels guanyadors, sinó en el que es va veure sobre la catifa vermella. Una cerimònia en la qual va faltar color. Entre les estrelles més elegants, Leighton Meester, discreta amb un disseny molt afavoridor d'Antonio Berardi, i l'actriu Vera Farmiga, que va optar per un entallat vestit de Stella McCartney.

Un dels 'looks' més cridaners va ser el de Maggie Gyllenhall, que va lluir un disseny blanc amb plomes de Dolce&Gabbana, mentre que Kate Mara es va inclinar per les brillantors amb una proposta de la mateixa firma italiana.

Emmy Rossum va destacar amb la seva metal·litzada elecció signada per Ralph Lauren Collection, mentre que Lucy Liu es va convertir en la més transgressora amb un disseny bicolor de Vivienne Westwood. Per la seva banda, Sutton Foster va vestir a l'estil princesa amb un paraula d'honor, juntament amb Idina Menzel, que va lluir un vestit color robí de Zac Posen, o Jennifer Hudson, que es va mostrar més prima que mai amb un model platejat.

Pel que fa als homes, un dels primers a arribar al Radio City Music Hall de Nova York va ser el mestre de cerimònies de la gala, Hugh Jackman, que va estar impecable amb esmòquing i barba estudiadament descurada.

Sting, que es va encarregar d'amenitzar la gala, va ser una altra de les estrelles que van brillar sobre la catifa vermella, amb camisa blava entreoberta, mentre que els crits van sonar més forts que amb ningú amb Orlando Bloom i Matt Bomer, el primer amb americana i el segon més clàssic amb esmòquing i corbatí.

Notícies relacionades

Bryan Cranston va posar la nota original al seu vestit amb un corbatí clapejat, potser el seu amulet per mirar de guanyar el Tony per 'All the way', i Daniel Radcliffe hi va posar l'elegància al presentar-se amb un somriure a la cara tot i la seva comentada absència en les nominacions.

Aquesta edició dels premis Tony comença amb quatre produccions favorites: 'A Gentleman's guide to love and murder', amb 10 nominacions, parteix amb avantatge entre els nous musicals, de la mateixa manera que 'Hedwig and the angry inch' ho fa en la de reposicions musicals amb vuit opcions a premi, i 'The glass menagerie' i 'Twelfh night' en la d'obres dramàtiques amb set nominacions cadascuna. 

Temes:

Premis Tony