En col·laboració amb

Per a nens de 0 a 3 anys

L’Ajuntament de Barcelona inaugura un nou Espai Familiar de Criança Municipal al barri de la Barceloneta

El local, que s’inaugurarà el pròxim 29 de gener, s’afegeix als 26 punts de trobada i suport per a famílies dels quals ja disposa la ciutat 

Un dels Espais Familiars de Criança Municipal de Barcelona.

Un dels Espais Familiars de Criança Municipal de Barcelona. / Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Barcelona inaugura un nou Espai Familiar de Criança Municipal al barri de la Barceloneta. Un servei públic de suport, atenció i acompanyament per a les famílies amb infants.

La ciutat ja disposa de 27 d’aquests locals, que ofereixen a la canalla una zona de joc i de trobada on podran explorar i socialitzar amb altres nens i nenes, mentre els adults creen comunitat al voltant de la criança i reben suport professional per part d’una educadora social i una mestra d’educació infantil. 

Notícies relacionades

Ubicat al carrer d’Andrea Doria 25-31, el nou espai disposa de 88 metres quadrats i té capacitat per a 66 infants. Inclou una sala polivalent, un espai de recepció i acollida, i una cuina. 

La inscripció pot realitzar-se al propi Espai Familiar des del 15 de gener, i la inauguració tindrà lloc el pròxim dia 29 del mateix mes. En poden formar part infants de 0 a 3 anys, als que sempre haurà d’acompanyar un adult de referència, i solen celebrar-se una o dues sessions setmanals d’un parell d’hores de durada.