En col·laboració amb

Espai públic

En marxa el desplegament de les zones d’usos compartits per a gossos

En total, son 109 calles, plazas, ramblas o parques distribuidos en los 73 barrios de la ciudad, donde los animales pueden ir sueltos en determinadas franjas horarias

Un cartell en un espai per a gossos a Barcelona.

Un cartell en un espai per a gossos a Barcelona. / Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

A partir del 18 de desembre s’activen oficialment les zones d’usos compartits (ZUC) per ampliar els espais on els gossos poden jugar, socialitzar i fer activitat física.

En total, són 109 carrers, places, rambles o parcs distribuïts als 73 barris de la ciutat, on els animals poden anar deslligats en determinades franges horàries i, per garantir una bona convivència, cal respectar la normativa, recollir els excrements i ruixar els orins amb aigua.

Dos gossos juguen en un parc de Barcelona. /

Ajuntament de Barcelona

Més espais per a gossos

Notícies relacionades

La incorporació de les zones d’usos compartits eleven a gairebé 900.000 metres quadrats i 225 els espais per a gossos. Són, en concret, 70 àrees de gossos de fins a 400 metres quadrats; 46 àrees d’esbarjo per a gossos: la meitat disposen d’un espai de més de 700 metres quadrats; i 109 noves zones d’usos compartits (ZUC).

Així mateix, durant la temporada de bany a la platja també s’habilita la platja de gossos de Llevant, que aquest any ha ampliat un 20% la superfície, fins als 1.500 metres quadrats.

Temes:

Barcelona Gossos