En col·laboració amb

Temps lliure

L’Espai de Joc 0-99 atrau més de deu mil persones en sis mesos

Aquest espai ofereix més de dos-cents jocs de taula, des dels grans clàssics fins a les novetats recents

L’Espai de Joc 0-99 atrau més de deu mil persones en sis mesos
1
Es llegeix en minuts

L’Espai de Joc 0-99 del clar de les Glòries ja s’ha convertit en un referent del joc intergeneracional a l’aire lliure. En tan sols sis mesos han passat per aquest espai més de deu mil persones de totes les edats, que han pogut compartir l’afició en un entorn habilitat amb taules, cadires i para-sols.

El quiosc de l’Espai de Joc 0-99 ofereix més de dos-cents jocs de taula, des dels grans clàssics fins a les novetats recents, de diferents cultures, cooperatius, jocs XXL, per a petits i grans, de construcció, habilitat o trencaclosques. Es tracta d’una iniciativa inspirada en la Ludoteca a l’aire lliure de París.

Notícies relacionades

A més de disposar de jocs, un equip de persones s’encarrega de dinamitzar, orientar, acompanyar o explicar els jocs, i crea ambients de joc per a totes les edats. A més, es preveu que es desenvolupin altres propostes i esdeveniments, com festes temàtiques.

Nou horari de tardor

Amb la fi de l’estiu, l’Espai de Joc 0-99 adapta el seu horari a la nova estació. El nou horari d’obertura serà els divendres i dissabtes, de 10.00 a 14.00 hores, i els diumenges a la tarda, de 16.00 a 20.00 hores.