Curs 2023-2024

Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

Del 12 d’abril al 4 de maig, les escoles bressol de Barcelona obren les portes als futurs alumnes i les seves famílies

Jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals
1
Es llegeix en minuts

Del 12 d’abril al 4 de maig, ambdós inclosos, se celebren les jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals de Barcelona per al curs 2023-2024. Es desenvoluparan de manera presencial i també es convocaran sessions informatives en línia. Amb relació a les dues noves escoles (EBM Can Rosés i EBM Teixonera) i les dues escoles que es traslladen, amplien i canvien de nom (Esquitx serà EBM Pere Calafell i Trinitat Nova serà EBM Torre del Rellotge), es faran sessions informatives específiques.

Tota la informació, districte a districte, sobre la modalitat de les jornades de portes obertes i les dates, horaris i formats es pot consultar aquí. I la llista detallada de les escoles bressol municipals que estaran obertes el curs 2023-2024, amb l’enllaç a la web de cada escola, la direcció, el correu electrònic i el telèfon, es pot consultar aquí.

Noves escoles bressol municipals

Notícies relacionades

El curs vinent es posaran en marxa dues noves escoles bressol municipals: EBM Can Rosés (districte de les Corts) i EBM Teixonera (districte d’Horta-Guinardó). També es traslladen, amplien i canvien de nom dues escoles bressol municipals: Esquitx es trasllada i passarà a ser EBM Pere Calafell (districte de Sant Martí) i la de Trinitat Nova es trasllada i passarà a ser EBM Torre del Rellotge (districte de Nou Barris). Per al curs 2023-2024, la xarxa municipal d’escoles bressol estarà formada per un total de 105 equipaments educatius, gestionats per l’Institut d’Educació Municipal de Barcelona.

Preinscripció

La presentació de la sol·licitud de preinscripció es farà de manera telemàtica del 4 al 17 de maig del 2023, ambdós inclosos. En casos excepcionals, durant les mateixes dates, les famílies podran presentar la sol·licitud de preinscripció presencialment, sempre amb cita prèvia, que cal sol·licitar posant-se en contacte amb l’escola escollida com a primera opció.