En col·laboració amb

Segona edició

Oberta la convocatòria dels premis Agenda 2030

Estan concebuts per reconèixer i posar en relleu iniciatives innovadores que tinguin un impacte positiu en la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible

Oberta la convocatòria dels premis Agenda 2030
1
Es llegeix en minuts

Fins al 10 de maig està oberta la convocatòria de la segona edició dels premis Agenda 2030, concebuts per reconèixer i posar en relleu iniciatives innovadores que tinguin un impacte positiu en la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) en l’àmbit metropolità de Barcelona, siguin accions directes, de divulgació, participació o educatives. També es vol contribuir al posicionament internacional de Barcelona com a ciutat líder en l’aplicació de l’Agenda 2030 i altaveu d’iniciatives inspiradores per a altres ciutats del món.

La convocatòria dels premis Agenda 2030 de Barcelona consta de nou modalitats, agrupades en tres categories:

  • Categoria acció, premis a les millors iniciatives per a la consecució dels ODS: millor iniciativa impulsada per una empresa, una entitat sense ànim de lucre, una administració o un ens públic.

  • Categoria implicació, premis a les millors iniciatives de disseminació, sensibilització i participació social sobre l’Agenda 2030 i els ODS: millor producte de disseminació de coneixement sobre l’Agenda 2030 i els ODS, millor campanya de comunicació per a la sensibilització sobre els ODS, millor iniciativa de foment de la participació entorn dels ODS.

  • Categoria educació, premis a les millors iniciatives educatives entorn de l’Agenda 2030 i els ODS: millor iniciativa d’un centre educatiu reglat de primària, secundària (ESO, batxillerat i CFGM) i ensenyament superior (CFGS i universitat).

Notícies relacionades

Es podran presentar al premi accions realitzades durant els dos anys anteriors a la publicació d’aquesta convocatòria, així com accions que, tot i que no hagin acabat, ja s’hagin posat en pràctica i hagin tingut algun impacte.

La convocatòria està oberta a qualsevol persona física o jurídica empadronada o amb seu social o delegació en l’àmbit metropolità de Barcelona, que inclou tots els municipis de les comarques del Barcelonès, Alt Penedès, Baix Llobregat, Garraf, Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.