En col·laboració amb

Equipaments comunitaris, de referència i proximitat

Obren 25 patis d’escoles bressol com a espais de joc i trobada

Estan preparats per a nens i nenes de fins a 6 anys, acompanyats sempre de les seves famílies

L’horari d’obertura és dissabte, de 10.30 h a 13.00 h

Obren 25 patis d’escoles bressol com a espais de joc i trobada
1
Es llegeix en minuts

Des del 21 de gener, 25 patis d’escoles bressol municipals obren cada dissabte, de 10.30 a 13.00 hores, com a espais de joc i cultura a l’aire lliure per a nens i nenes de fins a 6 anys acompanyats sempre de les seves famílies. Aquest any el servei s’ha ampliat i passa de 14 a 25 patis; per tant, 1 de cada 4 patis de la xarxa s’obrirà al barri.

S’inclouen activitats amb tota la família i, en col·laboració amb el Consorci de Biblioteques, s’oferirà un espai de promoció de la lectura amb contes i llibres per a la petita infància en el marc del programa ‘Bressols i biblioteques dels barris’. Els patis de les escoles bressol que obren dissabte al matí a partir del 21 de gener poden consultar-se aquí.

Espais de referència i de proximitat als barris

La iniciativa es va posar en marxa com una prova pilot a la tardor del 2021 amb quatre patis d’escoles. Posteriorment, a la primavera del 2022, es va ampliar catorze escoles bressol de la ciutat, de manera que el servei s’oferia a tots els barris.

Notícies relacionades

Des d’aleshores s’han fet més de sis mil usos, i tres de cada quatre famílies que fins ara han fet ús d’aquests espais no formen part de la comunitat educativa de l’escola bressol, és a dir, que en fan ús altres famílies del barri.

Es compleix, així, l’objectiu que siguin espais més comunitaris de trobada social, de referència i de proximitat.