En col·laboració amb

PROXIMITAT

El Bo Consum potencia el comerç i la restauració local

Es podran bescanviar als establiments adherits a la iniciativa fins al 31 de desembre de 2021

Tenen un pressupost de tres milions d’euros i són una acció impulsada per diferents eixos comercials de la ciutat

El Bo Consum potencia el comerç i la restauració local
1
Es llegeix en minuts

El pla de reactivació del comerç suma una nova iniciativa per recuperar l’activitat comercial: el Bo Consum. Són 280.000 vals de 20 euros per intercanviar als establiments comercials, de serveis i de restauració locals. La persona interessada paga 10 euros i l’Ajuntament n’aporta els 10 restants.

Els Bo Consum, que es podran bescanviar als establiments adherits fins al 31 de desembre de 2021, tenen un pressupost de tres milions d’euros i són una acció impulsada conjuntament amb Barnacom (l’entitat que agrupa els eixos comercials de la ciutat aglutinats a Barcelona Comerç i Barcelona Oberta), ComertiaPimecFoment del Treball, el Gremi de Restauració, l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i el Gremi d’Hotels de Barcelona.

Les bonificacions es podran descarregar, a partir del 18 d’octubre, a la nova botiga en línia dels establiments de la ciutat, que ja ha entrat en funcionament i és plenament activa.

BCN Market, la botiga en línia de Barcelona

Notícies relacionades

La web BCN Market és un aparador virtual del comerç de barri que permetrà als establiments tant la venda física com en línia i on els clients podran veure el catàleg de productes de tots els establiments, reservar articles des de casa i comprar-los per recollir-los a la botiga o rebre’ls a domicili.

Aquesta és una plataforma oberta i col·laborativa entre els establiments que té l’objectiu de generar trànsit físic i en línia en els negocis locals, facilitar que el veïnat trobi resposta a les seves recerques als comerços de la ciutat i ser una alternativa a les grans webs de venda en línia.