En col·laboració amb

ATENCIÓ A LA JOVENTUT

Els punts InfoJove reforcen els serveis d’assessorament acadèmic i laboral

Aquest servei recolza l’orientació en la presa de decisions sobre estudis, acompanyament en la recerca de feina i ajuda en la definició de projectes d’emprenedoria

Els punts InfoJove reforcen els serveis d’assessorament acadèmic i laboral
1
Es llegeix en minuts

El dispositiu Pla B és un programa d’atenció que, si bé dura tot l’any, ara pot ser clau per a joves que no hagin estat a temps d’inscriure’s en un curs o no hagin aconseguit plaça, o bé que s’hagin quedat a l’atur o vulguin fer un canvi de trajectòria professional.

A més d’orientació en la presa de decisions sobre els estudis i acompanyament en la recerca de feina, els serveis InfoJove també es recolzen en la definició dels projectes d’emprenedoria i assessoren sobre recursos per fer una estada de voluntariat, estudis, pràctiques o feina a l’estranger.

Notícies relacionades

Aquest servei es realitza a qualsevol dels 11 punts InfoJove, un a cada districte tret de Ciutat Vella, on n’hi ha dos, així com a sis assessories juvenils i 80 centres educatius. En tots aquests espais les informadores i assessores juvenils proposen alternatives a partir de la situació dels joves que hi acudeixen i del que volen fer.

Aquest dispositiu d’atenció està dissenyat i portat a terme pels serveis InfoJove de Barcelona. S’emmarca en el Pla de foment de l’ocupació juvenil 2020-2023, en què es recull com una de les mesures per frenar l’atur i la precarietat.