En col·laboració amb

Mascotes en adopció

‘Adopta un invisible’, també a l’estiu

  • El Centre d’Acolliment d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) acull 140 gossos i 125 gats que esperen una família que els doni una segona oportunitat en qualsevol moment de l’any.

  • El centre no tanca a l’estiu per aconseguir trobar una llar als animals, alguns dels quals fa molt temps que són allà per l’edat o perquè tenen alguna malaltia crònica ningú pregunta per ells.

  • Són els protagonistes de la campanya per a les xarxes socials ‘Adopta un invisible’, que vol impulsar l’adopció responsable i trobar una família a un animal de llarga estada al CAABC donant-lo a conèixer a través de les xarxes socials.

‘Adopta un invisible’, també a l’estiu
1
Es llegeix en minuts

Capi, Kiko, Hulk, Kimera o Dumbo són alguns dels animals que aquest estiu busquen una família, però n’hi ha molts altres, que es poden trobar al cercador d’animals en adopció del CAACB.

Els animals no són joguines, sinó éssers vius que necessiten rebre atencions i afecte tota la vida. Necessitaran, per tant, que les persones que els tenen a càrrec se n’ocupin i els cuidin sempre.

Notícies relacionades

L’adopció és un acte de responsabilitat, solidaritat i humanitat molt gratificant, tant per a qui adopta com per a l’animal adoptat. És una acció per donar una llar adequada als animals abandonats. És necessari ser conscient, no obstant, que entra a casa un ésser viu que ha de rebre les atencions i l’afecte que necessita.

Per això, abans d’adoptar un animal, és important pensar de manera responsable en quin s’escollirà, tenint en compte el tipus, la mesura, el pèl, l’edat i el sexe. El CAACB fomenta activament l’adopció dels animals que té acollits i vetlla per una adopció responsable i informada.