En col·laboració amb

OCUPACIÓ

Noves ajudes Crea Feina Plus per incentivar l’ocupació

Aquestes ajudes impulsaran la contractació de fins a 500 persones en situació d’atur de Barcelona

Les empreses rebran entre 5.000 i 6.000 euros per cada contracte laboral a jornada completa i d’un mínim de sis mesos

Noves ajudes Crea Feina Plus per incentivar l’ocupació
1
Es llegeix en minuts

Les ajudes Crea Feina Plus tenen l’objectiu d’incentivar la contractació de fins a cinc-centes persones de la ciutat en situació d’atur oferint ajudes d’entre 5.000 i 6.000 euros a les empreses per cada nou contracte laboral a jornada completa i d’un mínim de sis mesos.

La quantitat més elevada (6.000 euros) s’atorgarà en els casos en què la persona contractada formi part d’un dels col·lectius amb més dificultats per entrar (o reincorporar-se) al mercat laboral: joves menors de 30 anys, sèniors majors de 45 anys o dones.

Aquestes subvencions van dirigides a empreses de tota l’àrea metropolitana que contractin persones en situació d’atur residents a la ciutat, i poden beneficiar-se’n fins a un màxim de deu nous contractes.

Crea Feina Plus és la nova edició del programa ‘Crea feina, Barcelona!’ , que va destinar 1,5 milions d’euros a crear 300 llocs de treball. En l’edició d’aquest any s’augmenta el pressupost inicial fins a 2,75 milions d’euros, per poder incentivar encara més contractacions i arribar a les 500.

¿Com es pot optar a les subvencions?

Notícies relacionades

Les empreses poden presentar les sol·licituds telemàticament a través d’aquesta web entre el 10 de maig i el 15 de novembre del 2021. S’hi poden incloure tots els contractes formalitzats des de l’1 de gener del 2021.

Aquest programa forma part del pressupost extraordinari de 87 milions d’euros per impulsar l’àmbit econòmic dins de les mesures plantejades en el marc del Centre de Coordinació de Resposta Econòmica (Cecore) i s’afegeix a altres iniciatives municipals, com el Pla de xoc per l’ocupació.