En col·laboració amb

Barcelona Districte Cultural

Les arts escèniques i audiovisuals tornen als barris de la ciutat

El cicle d'espectacles reprèn l'activitat després de la cancel·lació per la crisi de la Covid-19

Les actuacions reprogramades són gratuïtes i s'adapten al públic adult i infantil

bcn-districte-cultural

bcn-districte-cultural

1
Es llegeix en minuts

Des del 4 de setembre, el circuit cultural i de proximitat Barcelona Districte Cultural torna als escenaris d’equipaments de barri amb prop de 60 funcions que es van haver d’anul·lar a la primavera a causa de la crisi de la Covid-19. Les actuacions reprogramades, que inclouen espectacles d’estrena i propostes escèniques que ja s’han presentat en el marc del circuit, s’estendran fins al 24 de novembre i conviuran amb l’edició de tardor de Barcelona Districte Cultural.

Notícies relacionades

Amb el circuit que comença a l’octubre, Barcelona Districte Cultural arriba a la seva vuitena edició i es consolida com una iniciativa cultural accessible i de proximitat, on tots els espectacles són gratuïts i s’adapten al públic adult i infantil. A les propostes escèniques de teatre, dansa, circ i música se sumen les projeccions del Petit Cineclub i el Kinosaure i el cicle de cine documental musical, que s’ofereix en col·laboració amb el Festival In-Edit.

Per assistir als espectacles cal reservar les entrades amb temps i respectar les mesures de seguretat i prevenció, que s’adequaran a les recomanacions sanitàries vigents. Consulteu tota la informació a barcelona.cat/districtecultural.