En col·laboració amb

Finalitzarà abans del 2022

Arrenca la primera licitació d'un edifici de vivendes a les casernes de Sant Andreu de Barcelona

El projecte consta de 152 vivendes dotacionals per a persones grans i un local de 1.200 metres quadrats per a l'Espai Jove Jaume Oller

En aquest mateix entorn s'afegiran dues promocions més de 144 vivendes públiques que es licitaran el primer trimestre del 2020

ed-c-casernes-emplacament-760x428

ed-c-casernes-emplacament-760x428

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitació (IMHAB) ha tret a licitació la construcció d’un edifici de pisos adaptats per a persones grans a les casernes de Sant Andreu de Barcelona

En total seran 152 pisos i als baixos hi haurà un equipament annex per a l’Espai Jove Jaume Oller.

En aquest mateix entorn s’afegiran dues promocions més de 144 vivendes públiques que es licitaran en el primer trimestre del 2020.

Edifici C

Després de 13 anys dels primers acords i compromisos municipals sobre el futur de les antigues casernes de Sant Andreu arriben les obres dels primers edificis de vivenda i equipaments públics. En concret es tracta de l’edifici C, que s’ubicarà al solar situat al llarg del futur carrer d’Antoni Santiburcio, entre el passeig de Torres i Bages i el parc del mateix nom.

El projecte pertany al’arquitecte Josep Llinàs i consta de 152 vivendes dotacionals per a persones grans i un local de 1.200 metres quadrats per a l’Espai Jove Jaume Oller, la primera víctima de la Guerra Civil a Sant Andreu de Palomar. L’espai s’ha dissenyat de manera participativa amb joves dels barris de San Andreu, Trinitat Vella i Baró de Viver. La previsió és començar les obres el mes de juny del 2020 i finalitzar-les abans del 2022.

Dues promocions més amb de 144 vivendes públiques

Notícies relacionades

Les obres de l’edifici C no seran les úniques, també s’està preparant la licitació de dues promocions més de vivenda pública en aquest entorn de les casernes de Sant Andreu que acceleraran el primer trimestre del 2020. 

En concret es tracta del’edifici A, de 84 pisos per a lloguer social que estarà situat al carrer de Víctor Colomer il’edifici J que es destinarà a lloguer per a joves amb 60 vivendes ubicades al carrer de Fernando Pessoa.