En col·laboració amb

TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Arriba l'e-Obres, una eina per tramitar digitalment la llicència d'obres majors

El nou tramitador telemàtic funcionarà des del mateix portal de tràmits municipal i també des de la web de tramitació de llicències d'obres

47155417972 0dc527a6dd k-760x428

47155417972 0dc527a6dd k-760x428

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou projecte e-Obres per a obres majors, que començarà a funcionar a partir del 4 de novembre, posa a l’abast de la ciutadania un tramitador electrònic que permet gestionar digitalment el procediment de llicències per a obres majors, un fet que fins ara només podia fer-se en paper.

Segons el consistori barceloní, la posada en marxa del projecte e-Obres per a obres majors suposa un nou pas endavant en la transformació digital de l’Ajuntament de Barcelona, en la transparència i en l’eficiència per adaptar l’Administració municipal a les exigències del món digital.

La tramitació electrònica de les obres majors comportarà avantatges per a la ciutadania: es podrà consultar l’estat de l’expedient durant tot el procediment i el portal de tràmits ampliarà els procediments telemàtics vinculats a aquest tipus de permisos.

Notícies relacionades

Alhora, es podran avançar els terminis del tràmit d’audiència, la firma del projecte serà electrònica i durant el procediment hi haurà un únic interlocutor, la Direcció de Llicències, que s’encarregarà de gestionar els informes amb tercers.

El nou tramitador telemàtic funcionarà des del mateix portal de tràmits municipal i també des de la web de tramitació de llicències d’obres.