02 d’abr 2020

Anar al contingut

En col·laboració amb

150 USUARIS AL DIA

El bus a demanda de Torre Baró arriba a més de 22.000 passatgers en mig any

Quan acabi la prova pilot, el 2020, s'estudiarà la implantació definitiva i l'ampliació a altres barris de muntanya de la ciutat

El Periódico

El bus a demanda de Torre Baró arriba a més de 22.000 passatgers en mig any

El servei del bus a demanda connecta la zona alta del barri de Torre Baró amb la zona baixa, on són la majoria dels equipaments, com els centres sanitaris o les escoles, i les connexions amb la xarxa de metro i autobús.

Dels 22.800 passatgers que han utilitzat el servei durant el primer mig any –150 passatgers de mitjana els dies feiners–, la majoria l’utilitzen a primera hora del matí i es desplacen del principi al final del recorregut o viceversa. En total, s’han registrat 530 usuaris i usuàries.

Quan acabi la prova pilot, el 2020, s’estudiarà la implantació definitiva i l’ampliació a altres barris de muntanya de la ciutat que tenen dificultats d’accés al transport públic.

¿Com funciona el bus a demanda?

El bus funciona de dilluns a diumenge en horari de 7.00 a 20.30 hores els dies feiners, de 8.00 a 20.30 hores els dissabtes i de 9.00 a 20.30 hores els dies festius.

Els usuaris, que s’han de registrar prèviament, han de sol·licitar la parada i l’hora en què desitgen el servei d’autobús a través de l’aplicació El Meu Bus o per telèfon, trucant al 900 927 575. A més, han d’indicar el nombre de passatgers que utilitzaran el servei, amb un màxim de cinc persones.

El bus a demanda de Torre Baró, al districte de Nou Barris, forma part del pla de barris de la Zona Nord per millorar el transport públic al barri.