En col·laboració amb

Hipatia

Nou premi de ciència

Hipatia reconeixerà la trajectòria de científics i científiques europeus que fan investigació

L'objectiu d'aquest guardó també és promoure la igualtat de gènere en l'àmbit de la ciència

ciencia

ciencia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Premi Europeu de Ciència Hipatia, dotat amb 30.000 euros, s’inscriu dins del programa“Barcelona, ciutat de ciència”,que fomenta la divulgació i la promoció de la investigació i la innovació científica a la ciutat. El guardó rep el nom de la filòsofa i astrònoma Hipatia d’Alexandria (344-415) en reconeixement a la contribució que han fetles dones al progrés científic al llarg de la història.

El nou guardó s’atorgarà anualment i reconeixerà la recerca de l’excel·lència en la carrera investigadora internacional de científics i científiques que facin investigació en les tres grans àrees de coneixement: ciència i tecnologia, ciències de la vida i de la salut i humanitats i ciències socials. Aquest any el premi reconeixerà la trajectòria d’investigadors i investigadores en ciència i tecnologia.

Notícies relacionades

El termini de presentació de candidatures es mantindrà obert fins al 31 d’octubre de 2018, i la primera edició del Premi Europeu de Ciència Hipatia s’atorgarà el 27 de novembre en el marc del 30è Congrés Anual de l’Acadèmia Europea – Barcelona Knowledge Hub.

Més informació sobre les bases del Premi Europeu de Ciència Hipatia, en aquest enllaç.