En col·laboració amb

Educació

Més formació tecnològica per a joves, professionals i jubilats

De la nova oferta de Barcelona Activa destaquen dos programes: IT Academy i STEAM a les aules

avicens-toms-barcelona-activa

avicens-toms-barcelona-activa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona Activa amplia l'oferta formativa que hi ha a la ciutat. El nou catàleg formatiu es concreta en sis projectes diferents dirigits tant a persones més grans de 65 anys, que tenen més risc de quedar-se enrere en la revolució digital, com a estudiants de 14 a 17 anys i la població en general en edat de treballar. D'aquesta manera, es cobreix el conjunt sencer de la demanda i les necessitats tecnològiques de la ciutadania, tenint en compte el grau de coneixement, el nivell d'especialització i el perfil de cadascú.

Tota l'oferta formativa s'ha dissenyat per arribar a cada punt de la ciutat i reforçar l'atenció als col·lectius o territoris més vulnerables pel que fa a l'aspecte digital. A més, la formació s'impartirà en col·laboració amb diferents actors, tant públics com privats, que tenen presència als barris, experiència en el món acadèmic i coneixements en l'àmbit tecnològic.

Notícies relacionades

Alguns dels programes més destacats són la IT Academy, un projecte que ofereix cursos per a professionals que vulguin reorientar el seu perfil cap a l'àmbit de les TIC, o el programa STEAM a les aules, que pretén despertar les vocacions científiques i tecnològiques de l'alumnat de secundària i millorar els seus coneixements i competències en aquest àmbit.

Aquests sis programes, impulsats per Barcelona Activa, també tenen el suport de diferents entitats públiques, com la Xarxa de Biblioteques o el Consorci d'Educació de Barcelona, i també del teixit econòmic de la ciutat mitjançant diverses empreses de referència del sector.