En col·laboració amb

'Música als parcs'

La música envaeix els parcs de Barcelona

El cicle celebra el seu 15è aniversari amb opcions de clàssica, jazz, blues, corals i formacions d'escoles de música o orquestres

musicaalsparcs1 800x427

musicaalsparcs1 800x427

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

‘Música als parcs’ ha tornat a omplir de música els parcs de Barcelona aquest estiu amb un programa de més de 50 concerts gratuïts en una trentena d'espais verds de la ciutat. El cicle, que es va iniciar el passat 7 de juny i s'allargarà fins al 31 d'agost, ofereix opcions per a tots els gustos: concerts de diferents estils com música clàssica, jazz, blues, formacions corals i formacions d'escoles de música o orquestres.

Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa 15 anys amb l'objectiu d'acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència de joves intèrprets, al mateix temps que es potencia els parcs com a espais públics de convivència i oci.

Entre els concerts destacats de les pròximes setmanes es troba 'Flor de Canela', que tindrà lloc el dimecres 23 d'agost al Jardí de Rubió i Lluch, 'Oscar Latorre Quartet', el dijous 24 d'agost al Parc de la Ciutadella, i 'Thames Youth Orchestra', també al Parc de la Ciutadella el dilluns 28 d'agost.

El punt final a l'edició 2017 del cicle ‘Música als parcs’ serà al parc del Clot, en un concert de clausura a càrrec de Monica Green, que tindrà lloc el dijous 31 d'agost a les 9 de la nit.

VISITES GUIADES

Notícies relacionades

A més de la música, des de l'Ajuntament es busca donar a conèixer millor els parcs i jardins de Barcelona i els seus beneficis socials i ambientals a través de visites guiades que es realitzen abans de cada concert.

D'aquesta manera, “es podrà conèixer més i millor la història i la biodiversitat d'aquests espais i també algunes curiositats que, de segur, sorprendran els assistents”, apunten des de l'Ajuntament.