A Les Sureres

Els Mossos investiguen un possible segrest en una urbanització de Mataró

mossos-mataro

mossos-mataro

1
Es llegeix en minuts
Gerardo Santos
Gerardo Santos

Ubicada/t a Badalona, Santa Coloma, Mataró, Martorell, Esplugues i Vilanova i la Geltrú

ver +

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones en el marc de la investigació d’un possible segrest a la urbanització de Les Sureres de Mataró. Aquest dimecres, un veí de la zona va trobar amagat al jardí de casa seva un home de 54 anys. L’individu estava lligat de mans, presentava lesions lleus als dos canells i va demanar ajuda al veí que el va trobar. Aquesta informació, que va ser avançada per tvmataró, ha sigut confirmada a aquest mitjà per la policia catalana.

Els Mossos van poder entrar a la casa on s’hauria produït el segrest, situada al carrer del Riu Fluvià, al voltant de les nou de la nit de dimecres. No ha transcendit més informació per part de la policia, que informa que la investigació continua oberta.

Notícies relacionades

Els veïns han relatat a la televisió local que l’home hauria estat segrestat des d’aquest dilluns, sota la vigilància d’un individu armat. A més, els residents de Les Sureres denuncien des de fa mesos inseguretat i problemes de convivència a la zona, així com l’ocupació per part de màfies d’algunes vivendes de la zona.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró