Eleccions municipals 2023

Uns 89.000 mataronins estan cridats a votar en les eleccions municipals d’aquest diumenge

  • DIRECTE | Eleccions municipals a Barcelona i la resta de Catalunya 2023

  • CONTEXT I Eleccions a Mataró: el que s’ha de saber per votar aquest 28M

  • QUI ÉS QUI | Així són els alcaldables de les municipals del 28M a Mataró

Uns 89.000 mataronins estan cridats a votar en les eleccions municipals d’aquest diumenge

Enric Fontcuberta / EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els 34 col·legis electorals que s’han disposat a Mataró per a les eleccions municipals d’aquest diumenge esperen el vot de 88.869 mataronins, 1.244 persones més que en les últimes eleccions autonòmiques del 2021, i 1.123 votants més que en les anteriors eleccions municipals del 2019.

Durant tota la jornada del 28 de maig hi haurà un dispositiu conjunt de la policia local i els Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat durant tota la jornada als col·legis electorals.

Un total de 1.152 persones han sigut seleccionades a Mataró per formar les meses electorals: seran 384 titulars (president, primer vocal i segon vocal) i 768 suplents (primer suplent de president, segon suplent de president, primer suplent del primer vocal, segon suplent del primer vocal, primer suplent del segon vocal i segon suplent del segon vocal).

Notícies relacionades

Els 34 col·legis electorals estaran oberts des de les 9 fins a les 20 h. Per diumenge mateix, l’ajuntament ha preparat l’Espai Mataró Connecta perquè tots els ciutadans que vulguin puguin seguir la jornada electoral.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró