Vídeo a les xarxes

Un sindicat de Mataró denuncia «brutalitat policial» contra un veí que havia aparcat malament

  • ENTREVISTA | David Bote (PSC): «Mataró vol continuar liderant la lluita contra les ocupacions»

  • VÍDEO | Investigada una presumpta agressió d’uns agents de la Policia Local de Mataró a un detingut

Un sindicat de Mataró denuncia «brutalitat policial» contra un veí que havia aparcat malament

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
Clàudia Mas
Clàudia Mas

Ubicada/t a Sabadell

ver +

El Sindicat d’Habitatge de Mataró ha difós un vídeo a les xarxes socials en què denuncia una «agressió policial» a un veí després que aquest estacionés el seu vehicle a la vorera del carrer Antoni Capmany, ubicat al barri de l’Havana de la capital del Maresme, una actuació que va acabar amb la seva detenció per suposadament «atemptar contra l’autoritat» i «imposar resistència», segons detallen fonts municipals. Així, els fets van passar dissabte passat, 20 de maig, a les 16 h davant d’un bar del barri.

Pilar Sánchez, portaveu del Sindicat d’Habitatge de Mataró, condemna l’«agressió»: «L’ajuntament està protagonitzant un gir autoritari, igual que ho està fent l’Estat» i ho exemplifica en la «violència policial utilitzada en el desnonament de divendres passat, 19 de maig que va causar dos ferits». No obstant, Sánchez reitera que la seva defensa no té cap «interès electoralista», ja que «no confiem en cap partit polític».

Per la seva banda, fonts del consistori han explicat que el conductor del vehicle va sortir del bar, «va increpar» els agents i es va negar a passar la prova d’alcoholèmia: «Bufava malament i ho evitava en tota regla», detallen.

A més, des del consistori de Mataró asseguren que durant la detenció s’hi va interposar un altre veí, fet que va provocar que acabés també detingut pels mateixos delictes que el propietari del vehicle, és a dir, per «atemptat a l’autoritat» i «resistència a l’arrest».

Notícies relacionades

Els dos detinguts ja han passat a disposició judicial.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mataró