Emprenedoria

El Tecnocampus arrenca l’edició 2023 del programa InnoEmprèn, que posa el focus en la circularitat

L’objectiu és acompanyar els emprenedors a materialitzar la seva idea de negoci en un projecte d’empresa real, incorporant la sostenibilitat mitjançant l’economia circular

El Tecnocampus arrenca l’edició 2023 del programa InnoEmprèn, que posa el focus en la circularitat

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El programa InnoEmprèn, coordinat per l’àrea de Transferència, Innovació i Empresa en col·laboració de la Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat del Tecnocampus, acompanya els emprenedors a provar la proposta de valor al mercat de la mà de les metodologies Lean StartUp, Customer Development, Business Model Canvas i Prototyping així com conèixer les principals estratègies en economia circular i les vies d’integració en el model de negoci. En l’edició d’aquest any s’accentua la circularitat i es posa èmfasi en l’aplicació de la sostenibilitat com a avantatge competitiu.

A través de ‘workshops’ en metodologia lean start-up, que té com a fi respondre als canvis del mercat i a les demandes amb els menors recursos possibles, i economia circular, així com de l’acompanyament de tutors i mentors experts, l’emprenedor podrà arribar als diferents objectius.

Els participants rebran suport del mateix Tecnocampus

S’anima els participants a descobrir i validar la idea de negoci alhora que defineixen, dimensionen i estableixen un prototip del model de negoci. També se’ls incita a dissenyar el full de ruta de finançament i les opcions que disposen, mentre que se’ls facilita el suport en la creació de l’empresa i l’accés a l’ecosistema d’emprenedoria. Finalment, podran optar a l’accés a la incubadora d’empreses emergents i als premis Creatic que entrega el mateix Tecnocampus.

Notícies relacionades

Aquesta iniciativa va dirigida a emprenedors i empreses emergents amb projectes innovadors, amb solucions tecnològiques i/o d’aplicació a l’economia circular i sostenible, així com a persones amb una idea de negoci innovadora i sostenible. El programa és gratuït i les inscripcions són fins al 20 de març de 2023.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró

Temes:

Mataró