Mundial Qatar-2022

Rocafonda celebra la classificació de la selecció del Marroc per als vuitens de final del Mundial

Centenars de veïns del barri han sortit al carrer per celebrar la victòria marroquina contra el Canadà que els assegura passar a la fase eliminatòria de la Copa del Món

Rocafonda celebra la classificació de la selecció del Marroc per als vuitens de final del Mundial
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Petards, càntics, motos cremant roda, percussió... Tot això s’ha viscut al barri de Rocafonda, on centenars de joves han sortit a celebrar amb alegria la classificació del Marroc per als vuitens de final del Mundial de Qatar.

Segons informa Capgros.com, a Rocafonda les imatges no han sigut gens diferents de les que es poden veure quan guanya el Barça, el Madrid o la selecció espanyola:

una mica de pirotècnia, tambors, molts ‘selfies’ i vídeos per a les xarxes socials... Però aquest cop el distintiu era únic: les banderes vermelles amb l’estrella verda que han onejat durant tota la tarda.

Aquesta és una victòria de molt pes ja que li dona al Marroc, per segona vegada en la seva història, l’accés als vuitens de final de la fase final d’un Mundial.

Notícies relacionades

En aquesta cita mundialista, la selecció del Marroc està sent una de les grans revelacions i sorpreses. Ha passat com a primera en un dels grups més exigents, per sobre de Croàcia, Bèlgica i el Canadà.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró