Cultura

La biblioteca Pompeu Fabra de Mataró comptarà amb una zona de ‘gaming’

La sala d’audiovisuals s’adaptarà a les necessitats dels joves i potenciarà la creativitat de la ciutadania

La biblioteca Pompeu Fabra de Mataró comptarà amb una zona de ‘gaming’

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La biblioteca Pompeu Fabra de Mataró (Maresme) comptarà amb una zona de ‘gaming’ amb ordinadors, pantalles, videojocs i un espai de jocs de taula. La sala es dotarà d’una àmplia xarxa de punts de connexió elèctrica per connectar dispositius tecnològics i així tenir una molt bona connectivitat a la xarxa.

És una de les novetats de la futura sala d’audiovisuals, que es remodelarà per convertir-se en un espai polivalent amb disseny i mobiliari propis.

L’objectiu d’aquest espai és fomentar la socialització, la creació, l’aprenentatge permanent i la reflexió amb una programació d’activitats BiblioLabs i propostes que fomentin l’esperit crític, dirigides especialment al públic jove. S’aposta per l’aprenentatge fent, llegint, creant, jugant i amb les TIC de manera compartida i de col·laboració.

A més de la zona ‘gaming’, també hi haurà un espai de lectura informal, una àrea col·laborativa i espais flexibles de treball, per a grups petits, que es poden adaptar a les necessitats concretes de cada moment de manera dinàmica.

Les obres ja han començat i el pressupost és de 200.662,10 euros, separats en dos lots. El primer lot, que correspon a les obres de reforma, ha sigut adjudicat a l’empresa Constru - Eco Park SL i el segon lot, que correspon al subministrament i col·locació del mobiliari, s’ha adjudicat a Bernadi SA.

Notícies relacionades

Les obres, que es preveu que durin quatre mesos, se subvencionen gràcies al Pla Complementari de la Diputació de Barcelona per finançar obres i o actuacions de reforma, millora i manteniment d’equipaments culturals locals 2021-2022.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró

Temes:

Biblioteques