Educació

Mataró invertirà prop d’un milió d’euros per facilitar la mobilitat en entorns escolars

El projecte es finançarà parcialment amb una subvenció d’1,7 milions dels fons Next Generation

Mataró invertirà prop d’un milió d’euros per facilitar la mobilitat en entorns escolars

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) invertirà prop d’un milió d’euros per facilitar la mobilitat en entorns escolars. Així ho ha anunciat l’alcalde, David Bote, que aprofitat la Setmana Europea de la Mobilitat per donar a conèixer les actuacions que es realitzaran en els entorns de nou centres educatius i en altres punts de la ciutat que formen part de camins escolars.

Els treballs que es portaran a terme serviran, en molts casos, per passar a definitives les actuacions provisionals de pintura i col·locació de pilons per ampliar els accessos als centres educatius i protegir la mobilitat a peu.

Les intervencions es realitzaran en els entorns de les escoles La Llàntia, Rocafonda, Salesians, Mare de Déu de Lourdes, Josep Montserrat, Sol Ixent, Sant Josep, Germanes Bertomeu i l’Institut Puig i Cadafalch, així com també en carrers del barri de Rocafonda i Centre-L’Havana (entre les escoles Montserrat Solà i Anxaneta) utilitzats com a recorreguts habituals per anar a l’escola.

Notícies relacionades

Està previst que les primeres actuacions comencin a finals d’octubre. Les obres estan adjudicats per un import de 912.480,09 euros a l’empresa Vialser Edificació i Obra Civil, SLU, i tenen un termini d’execució de sis mesos. El projecte es finança en part amb una subvenció d’1,7 milions atorgada a l’Ajuntament dels fons Next Generation, destinada a aquesta i altres actuacions de millora de la mobilitat que es portaran a terme a la ciutat en els pròxims mesos.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró