Promoció immobiliària

Engeguen les obres de l’illa de la Torre Barceló, que serà l’edifici més alt de Mataró

Stoneweg invertirà uns 21 milions d’euros en un immoble que acollirà 196 vivendes de lloguer

Engeguen les obres de l’illa de la Torre Barceló, que serà l’edifici més alt de Mataró

Batlle i Roig Arquitectura, SPL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Mataró (Maresme), David Bote, i la regidora d’Urbanisme, Núria Moreno, han presentat aquest matí en roda de premsa el pla de millora urbana de l’illa de la Torre Barceló, que arrencarà les obres aquest juliol per aixecar un imponent edifici de 26 plantes que es convertirà en l’edifici més alt del Maresme i, per tant, de Mataró.

El bloc, que s’ubicarà entre la ronda de Barceló, l’avinguda del Maresme i l’edifici de la Farinera, comptarà amb 2.500 m2 de sostre comercial o d’oficines situats a les plantes inferiors; mentre que a les plantes superiors disposarà de 16.300 m2 que es destinaran a 196 vivendes de lloguer.

En la presentació també han intervingut el doctor arquitecte i paisatgista, Enric Batlle, d’Alcalde i Roig Arquitectura, SPL; i Emma Bellosta, d’Asset Manager Director de Stoneweg, inversors del projecte. Precisament, Stoneweg, el promotor immobiliari, calcula una inversió de 21,37 milions d’euros per a uns treballs que s’allargaran uns 26 mesos, és a dir, que la finalització de les obres no seria fins a mitjans del 2024.

L’entorn

Notícies relacionades

La societat municipal PUMSA s’encarregarà de tirar endavant la urbanització d’aquesta illa i comptarà amb un pressupost públic de 687.987,78 euros. Els treballs consistiran en la pavimentació, les obres per garantir el drenatge, la instal·lació de l’enllumenat, la jardineria i el reg, i la col·locació de mobiliari urbà. La voluntat és crear un espai amb molt predomini de verd, raó per la qual es plantaran 23 palmeres de diferents tipus i 3.100 arbustos. A més, també es col·locaran bancs i zones d’estada, així com espais on es puguin instal·lar terrasses.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO