Més de 35.000 euros

L’Ajuntament de Mataró reforma els casals municipals de gent gran de Cirera i del Parc

  • Els treballs permeten adequar espais en aquests equipaments per reconvertir i actualitzar-ne usos

L’Ajuntament de Mataró reforma els casals municipals de gent gran de Cirera i del Parc

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró (Maresme) realitzarà en breu reformes als casals municipals de gent gran de Cirera i del Parc. Al Casal de Cirera consisteixen a reconvertir una zona de magatzem de la primera planta i habilitar-la com a espai de treball, amb finestra a la sala polivalent, per donar informació i assistència a les persones usuàries. També s’enderrocarà l’antiga barra de bar, ara en desús, i es ressituaran les actuals màquines d’autoservei.

Els treballs inclouran, així mateix, el desmuntatge d’instal·lacions obsoletes, s’arreglaran els revestiments, i els vinils de les balconeres de la planta primera se substituiran per cortines enrotllables. Es canviaran totes les lluminàries per unes de noves de tecnologia led «més eficients i que suposaran més estalvi energètic», diuen des del consistori de la capital del Maresme.

Les obres estan adjudicades a l’empresa Electricitat Boquet SL per un import de 35.373,19 euros i tenen una durada prevista de tres mesos.

Notícies relacionades

Al Casal Municipal de les Persones Grans del Parc està previst també executar els treballs d’instal·lació d’un nou escenari al Casal, actuació que té un cost previst de 14.000 euros. Així, «substituirà l’antic entarimat que es va fer a precari i va ser desmuntat», diuen.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO