De petit format

Roger Mas, Marina Rossell i Miquel Gil encapçalen el cartell de la segona edició del Posidònia Fest

  • El festival del Port de Mataró incorpora un segon escenari pel qual passaran artistes novells del Maresme

Roger Mas, Marina Rossell i Miquel Gil encapçalen el cartell de la segona edició del Posidònia Fest

ACN / Lourdes Casademont

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Posidònia Fest, el festival del Port de Mataró (Maresme) estrenat en plena pandèmia, tindrà una segona edició els dies 1, 2 i 3 de setembre. Els caps de cartell de cadascuna de les tres nits seran Roger Mas, Marina Rossell i Miquel Gil, segons va revelar l’organització aquest dimarts.

La programació inclou també les actuacions prèvies del duo gallec Caamaño & Ameixeiras, el duo manresà Jo Jet i Maria Ribot i la cantautora Magalí Sare. D’altra banda, el festival incorpora aquest any un segon escenari pel qual passaran tres artistes novells del Maresme. La seva elecció es farà durant els mesos de maig i juny i l’organització fa una crida als músics de la comarca que presentin la seva candidatura.

Un dels directors, David Mullor, explica que l’objectiu d’aquesta crida és ampliar el cartell del Posidònia amb propostes de «proximitat» durant els mateixos dies del festival. L’organització oferirà una compensació econòmica als grups seleccionats per incorporar-se al cartell i els inclourà al paquet d’entrades generals.

En aquesta segona edició, el festival amplia lleugerament el seu aforament, que passa de 250 a 400 persones. Tot i que les restriccions per la pandèmia ja estan superades, el Posidònia Fest no vol perdre l’essència de festival de petit format perquè tot el públic pugui disfrutar de prop els artistes.

Col·laboració amb el Revela’t

D’altra banda, aquest any el festival anirà també més enllà de la música gràcies a una col·laboració amb el Festival Revela’t de fotografia analògica de Vilassar de Dalt (Maresme).

Notícies relacionades

Durant els dies de Posidònia, el Port de Mataró serà així també escenari d’una exposició fotogràfica que servirà de preludi del festival fotogràfic, que s’estrena l’11 de setembre.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO