Beques

La Fundació Iluro atorgarà 40.000 euros a projectes amb «un clar impacte social» en la vida de Mataró

  • El termini de presentació finalitza el 28 de febrer del 2022

La Fundació Iluro atorgarà 40.000 euros a projectes amb «un clar impacte social» en la vida de Mataró

Fundació Iluro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per tercer any consecutiu, l’edició de les Ajudes a projectes d’interès social de la Fundació Iluro de Mataró (Maresme) està orientada a visibilitzar, recolzar i facilitar el desenvolupament d’accions que presentin «un clar impacte social» en la vida de la ciutat. Igual com l’última convocatòria, la fundació destinarà aquest 2022 la quantitat total de 40.000 euros.

Des del 2013 la Fundació Iluro ha identificat i implementat noves fórmules de relació amb el sector social, com la vinculació amb voluntariat, la contractació responsable i l’atorgament d’ajudes pròpies a entitats o projectes d’impacte a Mataró.

En aquest sentit, es consideraran d’especial interès les propostes i accions que s’orientin en aquestes dues línies d’actuació: Inclusió social de col·lectius en risc d’exclusió i millora del benestar social de les persones (s’inclouen accions o projectes que tinguin per objectiu afrontar les situacions d’exclusió social de les famílies, les persones grans i les persones amb discapacitat o problemes de salut mental i/o toxicomanies); Accions de desenvolupament comunitari, governança i treball als barris, amb interès social o mediambiental.

Notícies relacionades

El període per presentar els projectes va començar el dilluns 14 de febrer i finalitza dilluns, 28 de febrer, a les 14 h. Les entitats i projectes seleccionats es donaran a conèixer el mes de març del 2022. Per optar a les ajudes de la Fundació Iluro, els interessats han de presentar la corresponent sol·licitud per correu electrònic a la direcció ilurosocial@fundacioiluro.cat, en l’esmentat termini.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mataró Beques