La seva primera novel·la

Laura Gonzalvo guanya l’11è premi Carlemany per al Foment de la Lectura amb ‘La llista de les coses impossibles’

  • La Clara i el Guim són els protagonistes d’«una història de somnis i realitats, de desitjos i ferides»

  • El guardó té una dotació de 8.500 euros

Laura Gonzalvo guanya l’11è premi Carlemany per al Foment de la Lectura amb ‘La llista de les coses impossibles’

Cedida a la ACN por David Gonzalvo

1
Es llegeix en minuts
ACN

Laura Gonzalvo (Mataró, 1978) ha guanyat l’11è premi Carlemany per al Foment de la Lectura amb La llista de les coses impossibles. La novel·la és la història de la Clara i el Guim, «una història de somnis i realitats, de desitjos i ferides, una història d’amor i vida», ha explicat Columna Edicions en un comunicat.

L’entrega del premi es farà a Andorra coincidint amb la publicació del llibre el maig del 2022. Convocat pel Govern d’Andorra i Grup 62, a través de Columna Edicions, el guardó té una dotació de 8.500 euros.

L’argument de la novel·la gira al voltant de la Clara i el Guillem. La Clara explica que quan el Guim la va deixar, algunes setmanes abans de fer 18 anys, ho va fer perquè tenia ganes de fer coses i viure la vida. Només sis mesos després es quedaria tetraplègic en un accident de moto i seria ella que viuria la vida que ell havia imaginat. Diu que la del Guim va acabar sent una vida totalment diferent.

L’autora

Laura Gonzalvo va néixer a Mataró (Maresme) el 1978 i té una formació interdisciplinària que va des de les humanitats fins al màrqueting passant per la literatura infantil i juvenil i l’edició. Ha fet de rondallaire, assistent editorial, editora de taula, redactora, encarregada de comunicació i directora de màrqueting.

Notícies relacionades

També ha coordinat projectes editorials i empresarials. Ha escrit, redactat, organitzat, corregit i implantat continguts, plans de màrqueting i estratègies de comunicació. La llista de les coses impossibles és la seva primera novel·la.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO