Del 26 de febrer al 31 de març

La 9a edició del festival A la vora del jazz, a Mataró, inclourà set concerts en un mes

  • Per al dissabte 26 de març també està prevista la presentació del llibre ‘Una història amb swing: La Locomotora Negra, 50 anys’

La 9a edició del festival A la vora del jazz, a Mataró, inclourà set concerts en un mes

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Casal de l’Aliança, el Celler Castellví i el Pati del Cafè Nou són els tres escenaris de Mataró (Maresme) on es desenvoluparà la 9a edició del festival A la vora del jazz. Una iniciativa organitzada per la Big Band Jazz Maresme, Fabrés Produccions i l’Ajuntament de Mataró i que aquest any proposa set concerts en un mes, del 26 de febrer al 31 de març.

La presentació del festival i del cartell es farà el 26 de febrer a les 12.30 del migdia al celler Castellví, on l’autor del cartell, l’artista Marc Prat, explicarà el seu disseny. Prat és un dels músics del grup Tangerine Trio, que presentarà alguns dels temes del seu primer disc, ara en preparació. Aquest acte és gratuït, igual que el que està programat per al 5 de març a les 11.30 del matí al Pati del Cafè Nou, on actuarà la Big Band de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM), l’Ohio Big Band de l’escola de música El Carreró i una de les big bands de l’Escola Concepció de Barcelona.

El Casal de l’Aliança serà l’escenari pel qual passaran Carme Canela & Joan Monné (3 de març), Martin Taylor & Ulf Wakenius (17 de març), la Big Band Jazz Maresme & Llibert Fortuny (24 de març) i Ester Quevedo Quintet (31 de març).

La Locomotora Negra, 50 anys

Per al dissabte 26 de març està prevista la presentació del llibre Una història amb swing: La Locomotora Negra, 50 anys. L’acte de presentació, que se celebrarà al celler Castellví, comptarà amb la participació de músics d’aquesta veterana orquestra de jazz.

Notícies relacionades

Les entrades es poden comprar per Internet o presencialment a la Direcció de Cultura (C/ Sant Josep, núm. 9, de dilluns a divendres de 9 a 14 h) i una hora abans en taquilla).

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO