Torna després de la Covid

Mataró organitza una nit de compres, oci i gastronomia per «dinamitzar el comerç local»

  • Més de cent empreses participaran divendres, 22 d’octubre, a ‘The Street Shopping Night’

  • És la primera nit de compres que es pot celebrar després de la irrupció de la pandèmia de la Covid-19

Mataró organitza una nit de compres, oci i gastronomia per «dinamitzar el comerç local»

NEM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mataró (Maresme) tornarà a viure una nit de compres, oci, gastronomia i cultura. El pròxim divendres, 22 d’octubre. l’entitat associativa Negoci Empresa Mataró (NEM) recupera la Shopping Night en la seva primera edició postpandèmia.

Després d’un any i mig molt complicat per als negocis locals, l’acció pretén ser «un al·licient més per a la seva dinamització», expliquen des de l’organització. El president de NEM, Xavier Martin, posa en relleu la unitat del teixit comercial per tirar endavant: «La suma és clau i per a aquesta nit hi ha més d’un centenar de negocis inscrits amb un munt de propostes que segur ompliran els negocis de clients».

A més de negocis i restaurants, també s’han adherit els museus de la ciutat, que també obriran portes divendres a la nit. La shopping night s’allargarà així des de les 8 de la tarda i fins a la mitjanit, quan Mataró viurà «una nit plena de ritme, sabors, moda, màgia i cultura», que en paraules del president de NEM, «ha de servir per descobrir Mataró».

Notícies relacionades

I és que més enllà de l’obertura dels establiments fora del seu horari habitual, els carrers del centre de Mataró tindran ambientació musical, un estil especial per a l’ocasió i es comptarà també amb la presència de foodtrucks per «arrodonir la proposta».

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO