Al Maresme

Presó per a dos joves per dos «robatoris violents» comesos dins de trens

Els presumptes lladres van perpetrar els cops en menys d’una hora en dos combois diferents

Presó per a dos joves per dos «robatoris violents» comesos dins de trens
1
Es llegeix en minuts

Un jutge ha decretat presó provisional per a dos joves de 18 i 19 anys per «dos robatoris violents» comesos dins de dos trens que anaven a Mataró (Maresme), segons han informat els Mossos d’Esquadra a l’ACN. La detenció dels dos individus, que segons la policia tenen diversos antecedents per fets similars, va tenir lloc el dia 10 d’abril. El mateix dia, cap a les deu de la nit, hi va haver un robatori amb violència dins d’un tren.

Segons la víctima, quan el comboi estava parat a l’estació de Premià de Mar (Maresme), un jove se li va acostar i li va robar el mòbil que portava a la mà. A continuació, el lladre va aconseguir sortir del tren juntament amb un altre jove, just quan les portes es tancaven.

Immediatament, va muntar un dispositiu de recerca que va permetre localitzar dos nois, que coincidien amb la descripció dels sospitosos, quan sortien d’un dels passos subterranis pròxims a l’estació.

Un mòbil i una cartera

Al veure’s sorpresos pels agents, els dos sospitosos van tirar sota una reixa un telèfon mòbil i una cartera, segons informen els Mossos. A més, a un dels joves se li va intervenir una navalla.

A continuació, els agents de la policia catalana van comprovar que el telèfon mòbil era el que acabava de ser sostret. La cartera, afegeixen des del cos de policia, també havia sigut sostreta en un altre robatori violent comès pocs minuts abans a l’interior d’un altre tren.

Notícies relacionades

En aquest cas, la víctima s’asseia a l’últim vagó, que anava direcció Mataró, quan dos joves el van amenaçar amb una navalla i li van sostreure la cartera i altres objectes. A continuació, en el moment en què el tren va parar a l’estació d’aquesta localitat els lladres van fugir corrents.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO