Van escalar la façana

Dos detinguts per robar en una casa de Mataró mentre els propietaris dormien

El jutge en va deixar en llibertat un i va decretar l’ingrés a presó de l’altre

Dos detinguts per robar en una casa de Mataró mentre els propietaris dormien
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos joves de 19 i 22 anys que presumptament van entrar en una casa de Mataró (Maresme) mentre els propietaris dormien i van robar objectes i targetes bancàries, que van utilitzar per fer compres en diversos comerços. La policia catalana va informar aquest diumenge que el robatori es va produir en una vivenda del Camí Ral, i que els delinqüents van accedir a l’interior forçant una porta corredissa del primer pis després d’escalar la façana.

Els lladres es van emportar objectes diversos, entre els quals, sabates, a més de diners en efectiu i targetes de crèdit, i van ser localitzats poc després, cap a les 04.30 hores, per una patrulla dels Mossos, que en aquells moments encara no tenien coneixement del robatori i que els va deixar anar després d’intervenir-los els objectes que portaven –no van saber explicar d’on procedien– i sancionar-los per incomplir l’estat d’alarma.

Després de rebre la denúncia dels propietaris de la casa, els Mossos van iniciar una investigació que els va portar novament a les mateixes dues persones que havien identificat la nit dels fets, i que havien utilitzat les targetes de crèdit sostretes per fer diverses compres.

Un en llibertat, un altre a presó

Notícies relacionades

La detenció dels dos joves, un amb antecedents, es va portar a terme el dia 13 de gener i el jutge de guàrdia de Mataró en va deixar en llibertat a un i va decretar l’ingrés a presó de l’altre.

Més notícies de Mataró, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA